DamonQcrop

Aparat dentar Damon Q

Aparatele dentare autoligaturante DAMON

Sistemul DAMON reprezintă un nou concept de a trata pacienții. Aparatele autoligaturante Damon oferă un tratament cu brackeți ce nu au nevoie de elastice sau ligaturi metalice în jurul acestora. Odată ce necesitatea aplicării acestor module/elastice este eliminată, arcurile special concepute pentru acest sistem glisează liber în bracket, ceea ce duce la un tratament mai rapid față de sistemul clasic, mai puține vizite la controalele periodice și un confort mai mare al pacientului.
Lipsa modulelor elastice elimină de asemenea acumularea în exces a plăcii bacteriene ceea ce le face mai ușor de curățat.

Avantajele aparatelor autoligaturante DAMON

Tratament mai rapid
Tratamentul cu sistemul Damon este cu până la șase luni mai rapid decât cu aparatul dentar tradițional. Sistemul Damon funcționează 24/7 și asigură alinierea dinților pentru a crea un zâmbet ce va îmbunătăți întregul aspect facial.

Mai confortabil
Aparatele autoligaturante Damon oferă un tratament ortodonțic mai confortabil decât aparatul dentar tradițional. Sistemul Damon folosește aparatul dentar fără module elastice sau metalice care nu trebuie să fie „strânse”.

Vizite mai puține la clinică
Aparatele dentare Damon necesită mai puține vizite la cabinet comparativ cu aparatele dentare tradiționale. În cazul aparatelor clasice, pacientul trebuie să vină la clinică o dată pe lună pentru a activa aparatul dentar. În cazul sistemului Damon, aceste vizite se reduc la jumătate (controalele se vor efectua o dată la 2-3 luni).

Ușor de curățat
Datorită lipsei elasticelor și modulelor, aparatele autoligaturante Damon elimină în mare parte placa bacteriană și astfel se curăță mai ușor.

choose-product-braces-damon