Side view picture of woman's smile with clear dental braces on teeth against blanked background

Aparat dental Safir

Aparatul dentar Safir este un tratament ortodonțic modern de îndreptare a dinților strâmbi, ce satisface toate nevoile pacienților care se confruntă cu astfel de probleme, de aceea, a devenit unul dintre cele mai apreciate aparate dentare, în prezent.

Iată trei motive esențiale pentru care aparatul protetic Safir este cel mai potrivit pentru tine!

Este aproape invizibil
Unul dintre principalele criterii pe baza cărora pacienții decid ce aparat dentar să poarte este aspectul estetic. Există atât aparate vizibile (ceramice), cât și invizibile (metalice).

Aparatul protetic Safir face parte din gama celor invizibile, datorită brackeților transparenți ultramoderni – Sunt realizați prin tehnici de ultimă generație, folosindu-se în fabricarea lor cristale de safir prelucrat și șlefuit la temperaturi crescute, astfel încât să imite cât mai fidel culoarea naturală a dinților. Datorită acestor cristale, dinții sunt și protejați de carii sau calcar, întrucât nu permite depozitarea resturilor de alimente pe suprafața lor.

Are un preț mic
Aparatul dentar Safir este unul dintre cele mai avantajoase tratamente ortodonțice invizibile de pe piață. Spre deosebire de cele ceramice, care reușesc să rezolve aspectul inestetic al aparatului, modelul Safir are un preț mult mai mic, ceea ce îl face mai atractiv pentru pacienți. Cu toate că are un preț redus, calitatea materialelor utilizate este foarte bună, devenind astfel soluția optimă pentru un raport calitate-preț avantajos.

Oferă rezultate optime
Chiar dacă este mai ieftin decât alte tratamente ortodonțice de pe piață, aparatul dentar Safir invizibil oferă o eficiență crescută și rezultate optime pentru o dantură perfectă. Brackeții cu cristale de safir sunt duri, rezistenți și exercită o presiune optimă pentru îndreptarea rapidă a danturii. Un beneficiu al acestui aparat este că nu provoacă durere în timpul alimentației, așa cum se întâmplă, cel puțin la început, în cazul altor aparate.

Aparatul dentar Safir este o opțiune avantajoasă de tratament ortodonțic, care are și rol profilactic, contribuind la prevenirea parodontozei, căderii dinților, cariilor sau slăbirii maxilarului. În plus, facilitează îngrijirea corespunzătoare a dinților, în timpul periajului, și nu se colorează sau pătează.