Woman teeth before and after bleaching. Whitening teeth.

Fațete Emax

Cum se aplică fațetele dentare Emax?

Fațetele dentare Emax se aplică pe dinții naturali, print-un procedeu non-invaziv. Aplicarea propriu- zisă presupune cimentarea adezivă a fatețelor la nivelul smalțului dentar, sub actțunea lămpii UV.

Din ce materiale se fabrică fațetele dentare?

Fațetele dentare pot fi din materiale compozite care se realizează direct în cabinetul dentar, materiale nu foarte stabile coloristic în timp și nu suficient de rezistente, sau din materiale ceramice, singurele folosite atunci când realizăm “Hollywood Smile”.

Ceramica există pe piață de câteva zeci de ani, timp în care s-au realizat multe îmbunătățiri ale structurii, compoziției și calității optice. Fațetele ceramice Emax sunt produsul unui upgrade tehnologic, realizate prin tehnologia Cad Cam, cu ajutorul căreia informația digitală prin care s-a desenat viitorul zâmbet al fiecărui pacient este transpusă pe dinții pacientului. Fațetele Emax reprezintă produsul finit al îmbinării tehnologiei cu arta.

Pentru cine sunt potrivite fațetele dentare?

Pacienții aleg varianta de reabilitare orală cu fațete dentare atunci cand își doresc îmbunătățirea zâmbetului, deci din motive estetice. Fațetele sunt recomandate pacienților cu spații dentare ample sau ușoare înghesuiri, celor care au o formă a dinților care nu este în armonie cu forma feței, pacienților care prezintă carii multiple frontale și care prin aplicare și reaplicare de compozit slăbesc rezistența dintelui, celor care își doresc dinți mai albi și nu îi pot obține prin albire dentară.